MAATWERK KAST

Portfolio Categories: maatwerk

KASTEN MET SCHUIFLADEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OPTIMAAL UW RUIMTE BENUTTEN

Dit project is een voorbeeld van maatwerk waarbij wij kasten met diverse lades en hangvakken hebben gerealiseerd. De indeling en het ontwerp zijn in samenspraak met de opdrachtgever tot stand gekomen. De kasten bestrijken de gehele wand gaan van plafond tot vloer.

Kasten op maat zorgen voor sfeer en warmte in uw interieur en besparen altijd ruimte en zijn makkellijk te onderhouden. Vervelende stofnesten en donkere hoeken behoren zo definitief tot het verleden. Dit soort maatwerk kasten kunnen aan elke situatie worden aangepast, zodat ook onhandige ruimtes en hoeken volledig benut kunnen worden.

Door het mogelijke fiscale voordeel van ingebouwde kasten op maat liggen de uiteindelijke kosten van exclusief handgemaakt meubilair tevens een stuk lager dan u wellicht zou denken. Ingebouwde kasten op maat zijn namelijk roerende goederen die mee gefinancierd kunnen worden in uw hypotheek, wat u een belastingvoordeel oplevert. Een ingebouwde kast op maat zorgt dan ook altijd voor een blijvende waardevermeerdering van uw woning.

Hiernaast ziet u naast de foto’s van dit project ook enkele foto’s van andere maatwerk kasten die wij hebben gerealiseerd.