WAT

VAN INBOUWKAST TOT COMPLETE VERBOUWING

Timmerbedrijf Oussalem heeft ervaring met bijna elke vorm van constructiewerkzaamheden. Of het nu gaat om de verbouwing van uw huis, het bouwen van een op maat gemaakt dakterras of het maken van een bijzonder meubel, Timmerbedrijf Oussalem helpt u met het realiseren van uw (woon)wens.

Een verbouwing is een een ingrijpende gebeurtenis. Timmerbedrijf ontzorgt. Wij zorgen voor een intensieve begeleiding van het bouwproces. Daarmee voorkomen we verrassingen en sluiten we zo veel mogelijk risico’s uit. Door onze ervaring weten we precies hoe we zaken moeten aanpakken en adviseren u daar waar nodig. Daarnaast maken wij goede afspraken over de planning. Niets is zo vervelend als halverwege het proces te constateren dat u een ander idee had bij het eindresultaat dan uw aannemer. Daarom zetten we alles duidelijk op papier. Want wij houden óók niet van verrassingen.

Hiernaast vindt u de vakgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn. Wij hebben een breed netwerk aan vakspecialisten zoals loodgieters, lassers en electriciëns. Daarom gaan wij geen enkele bouwuitdaging uit de weg. Heeft u een bouwwens? Klik hier om een offerte aan te vragen.